06 June 2009

Piiblikool

Eile käisime Elisaga Tartus Jesus Stationis. Peale JS-i rääkisime Sigurdiga Rhema Piiblikoolist. Mul endal on olnud igatsus sinna minna juba ammusest ajast ja ka Elisa tahab sinna minna. Vahepealsetel aastatel olin kaotanud ära selle igatsuse. Eile Sigurdiga rääkides tuli see tohutu igatsus tagasi. Olen veendunud, et iga kristlane peaks käima läbi Piiblikooli. Eriti kui minna kuskile välismaale Piiblikooli. Sa lihtsalt pead õppima usaldama Jumalat 101%, et saada raha elamiseks ja olemiseks. Et kõik üürid ja õppemaksud saaksid tasutud õigeks ajaks. Sul pole muud võimalust. Paljud lähevad Piiblikooli ilma, et neil üldse oleks raha. Nad lähevad ja usaldavad Jumalat. Ilma Jumalata ei saa miskit. Ta on imeline. Oeh nüüd ma ootan 3-4 aastat, lõpetan ära omal siin kooli ja siis lähen Piiblikooli. Hetkel on plaanis ka Rhemasse või CA-sse ühte piiblikooli. Aga mul aega palvetada selle pärast. Eks näis mis peale keskkooli saab.
Ja kõik kristlased kes seda loevad ja pole käinud piiblikoolis, siis kindlasti palvetage selle pärast ja võtke see omale südameasjaks, et minna sinna. See on eluks vajalik igaühele!
Kallikalli

Yesterday we went to Jesus Station with my sister. It is one youth meeting or something like that. After that we talked with Sigurd. He is the youth pastor in Tartu World of Life Church. Anyway he talked about how he was in Rhema Bible College. That made me think about that again and put this big desire to my heart to go there. I think that every christian need to go to Bible School. That is awsome place where u can learn how to live with God. Specially when you go to other countries. You just need to trust Him 101%. To pay your rent or school payment everymonth. You just start to lean on God. And this is neccesary to go to there. So if any christians is reading that, who havent been there then pray for that and take it to your heart to go to Bible School.
*Hugs*

No comments: