29 November 2007

Hei hei

Sorry, et nii pikk vahe on jäänud.
Kui sel on üldse lugejaid.
Igatahes poel vahepeal ideid olnud ja midagi põnevat pole juhtunud.
Reedel oli going up. Esimest korda sel hooajal. Teemak oli "Elu vanemateta." Päris hää oli. Lahe. Aind et kui see bänd, Outset või mis see ka olnud, esines, hoidsin mina enamus ajast kõrvu kinni, sest muusika mängiti sõnadest üle ja see on jube kui nii tehakse. Aga jutlus oli ka väga hea. midagi mis noortele vaja. Tegelt neil alati sellised jutlused mida noortele oleks vaja.
Laupäeval oli meil oma noortekas. Lahe oli, et üle pika aja meil ka jälle noortekas. Litsalt vahepeal nii palju üritusi olnud, et me oleme noortega mujal käinud ja kedagi ei jääks laupäevasele noortekale meilde muidu. Aa ja kuna Enaril, meie pastoril oli sünnipäev siis kui meil noortekaid ei toimuud, siis tegime talle möödunud laupäeval kaardi kuhu kõik kirjutasid oma nimed alla. Igatahes laupäeval oli tore.
Pühapäeval juba hommikul läksin emaga kaasa kirikusse. Üldse ei viitsinud sinna minna. Neljaks läksin oma kogudusse ja siis olin seal. Aga poole koosoleku pealt helistas endine poiss ja ütles, et ta Põlvas ja tuli koguduse juurde. Tavaiks, läksin siis välja, Rääkisime ja lollitasime seal ja siis ükshetk läksin lampi sisse tagasi ja ta läks minema. Rohkem teda näinud ei ole. Mõnes mõttes hea, aga samas ole ka veidi kurb. Igatahes, läksin siis sisse tagasi ja kuulasin ilusti lõpuni selle koosoleku. Pärast peeti novembrikuu sünnipäevi.
Nüüd mul kolm päeva tuju mingi lampi all olnud. Iseka ei tea miks. Üks päev tulin kuskilt ja leidisn kirja: "Kallis Mona. Läksin reisile. Ei tea millal naasen. Sinu tuju" Ja siiamaani polegi naasnud. Täna sain postkaardi talt. Korraks tuli isegi naeratus näole aga kadus ka kähku jälle. Igatahes loodan, et läheb paremaks.

Aa ja tänan tähelepanu eest neile, eks ikka vahest viitsivad pilgu peale vista mu blogile =)

3 comments:

Kerlike said...

mhm.. tundub, et on mingi tujude koosolek siis.. mu oma on ka kuhugile kadunud, aga ta võttis ka millegi pärast kohvri ka kaasa.:/

monZa said...

Irw. aga kallikene, äkki läksid nad koos reisile ?
aga vaata kui tulevad tagasi, on ilusad pruunid ja rõõmsalt päikselised :P

Kerlike said...

jah, võimalik, aga ei pruugi.